ILMOITTAUDU KUVATAIDEKOULUUN!

UUDEN LUKUVUODEN ILMOITTAUTUMINEN ALKAA AINA HUHTIKUUSSA

Kuvataidekoulu antaa kuvataiteen perusopetusta lähinnä forssalaisille 4 – 20 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tammela  ja Jokioinen ovat tehneet Forssan kaupungin kanssa yhteistyösopimuksen, jolla he takaavat oppilaspaikan myös oman kuntansa lapsille ja nuorille. Kiintiöpaikalla olevan lapsen ja nuoren lukukausimaksu on sama kuin forssalaistenkin. Tammelalla on  tällä hetkellä 24 paikkaa ja Jokioisilla on 13 paikkaa. Vapautuvat kiintiöpaikat jaetaan automaattisesti koulussamme pisimpään avoimen lukukausimaksua maksaneille oppilaille

Kuvataidekoulun oppilaaksi on kuitenkin mahdollista hakea vaikkei oman kunnan kiintiöpaikalle heti pääsisikään. Tällöin oppilas maksaa avoimen oppilaan lukukausimaksun. Vapautuneet kiintiöpaikat jaetaan koulussa jo olevien oppilaiden kesken.  Tämä on kuvataidekoulun vapaaehtoista toimintaa, joka antaa opiskelumahdollisuuden muuten opetuksen ulkopuolelle jäävien lapsille ja nuorille.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vapaita oppilaspaikkoja voi kysyä kesken lukukaudenkin teija.lauronen(at)forssa.fi

 HELLEWI-ilmoittautuminen tästä linkistä

Ilmoittautumisohjeet:

  • Ilmoittaudu aina 800400 UUDET OPPILAAT – kurssille.
  • Lisätietoja-kohtaan voit kirjoittaa aikataulu/ryhmä toiveen
  • Ainoastaan lyhytkursseille ja kesäkursseille ilmoittaudutaan ryhmäkohtaisesti ilmoitetun koodin mukaan

Tutustu ensi lukuvuoden lukujärjestykseen täältä.
Eskarilaisille  on omat ryhmänsä iltapäivisin. Iltapäiväryhmiin opettajat hakevat oppilaat Päiväkoti Pikku Wahrenista. Ilmoita lisätietoja kohtaan toiveesi ryhmän ajankohdasta.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään huoltajan henkilötunnusta koska se tarvitaan Forssan kaupungin käyttämään laskutusjärjestelmään. Muista laittaa se täydellisenä.

  • Puhelin: 03-4141 5499, 050-5640055
  • Sähköposti: teija.lauronen(at)forssa.fi